Je bekijkt nu 365 dagen project 2019 – Maart

365 dagen project 2019 – Maart

  • Berichtcategorie:persoonlijk

365 dagen project 2019 – Maart

 

Maart was na het lekkere voorjaarsweer in de krokusvakantie toch nog een beetje fris. Het eerste kwartaal van het jaar zit er in ieder geval alweer op en ik ben nog steeds helemaal blij dat ik in 2019 weer een 365 dagen project ben gestart. Nu al een prachtig naslagwerk van het eerste kwartaal. Een hoop foto’s worden nog steeds binnen gemaakt, hopelijk wordt dat in april weer beter. We hebben een interne verhuizing gehad. Ik heb een nieuwe speeltje (drone) en de laatste dagen van maart was ik in Aken bij de Fearless Conference. Onderstaand een kleine selectie van mijn Maart.

De eerdere blogs van deze serie gemist ? 365 dagen project 2019 – Februari en 365 dagen project 2019 – Januari