365 dagen project | Maljaars enzo

Al eerder maakte ik een 365 dagen fotoproject. Iedere dag een foto van iets wat dicht om mij heen gebeurd. Inmiddels was dit al weer een poosje geleden en eigenlijk miste ik het. Dus daarom besloot ik om in 2021 weer een 365 dagen project te starten. 

Waarom een fotoproject dat een heel jaar duurt ?  

1. Ik heb  in ieder geval iedere dag mijn camera vast. Natuurlijk ben ik inmiddels een geoefend fotograaf maar ook voor mij geldt dat er altijd verbeterpunten zijn. Door heel veel te fotograferen kan je dus ook gewoon heel veel oefenen. En dit komt natuurlijk alleen maar ten goede van mijn klanten. 
 

2. Je bent er zeker van dat je anders naar de “gewone dagelijkse” dingen gaat kijken. Hoe leuk is het om daar later de foto’s van terug te zien ? 

3. Na 365 dagen ga ik een prachtig album maken, waardevol en onbetaalbaar. 

Er zijn nog meer redenen te bedenken maar daar kom ik volgende keer op terug. Ieder kwartaal wil ik wat foto’s uit mijn project hier uitlichten. 

Het eerste kwartaal van 2021 was een kwartaal waar we veel om en in het huis waren. Winter en Corona waren daar zeker mede de oorzaak van. Ik hoop in het tweede kwartaal in ieder geval een stuk meer buitenfoto’s te hebben en misschien ook wel een paar foto’s die niet in en om huis zijn gemaakt.  

Hierboven een korte weergave in beelden van ons eerste kwartaal van 2021: natuurlijk was er thuisonderwijs voor zowel de basisschool als het voortgezet onderwijs. Een onverwachte ziekenhuisopname, eerste kunstlessen bij Marlies Verda, een verjaardag, sneeuw en ijspret. Lange dagen thuis en langzaam komen er weer buitenplaatjes bij. 

Benieuwd wat het tweede kwartaal gaat opleveren aan beelden. Op instagram deel ik meer beelden van mijn project. Leuk als je mij daar ook gaat volgen.