Je bekijkt nu 365 dagen project 2019 – Januari

365 dagen project 2019 – Januari

  • Berichtcategorie:persoonlijk

365 dagen project 2019

 

Dit jaar ben ik weer gestart met een 365 dagen project. Ik heb al eerder een daily project gedaan, iedere dag een foto van iets wat dicht om mij heen gebeurd. Het is zo mooi om van een heel jaar alle kleine momenten op beeld te hebben dat ik dit jaar besloten heb om het weer te doen.

Voor een beetje ondersteuning ben ik een groep gestart met gelijkgestemden, ook fotografen die op 1 januari zijn begonnen met het maken van dagelijks een foto. Het is superleuk om te zien wat iedereen fotografeert en ook voor ondersteuning of feedback kunnen we bij elkaar terecht. Natuurlijk hopen alle fotografen in de groep om het project helemaal af te maken en op 31 december 2019 365 foto’s in een album te kunnen plakken. We gaan het zien of het gaat lukken.

Bij mij zit de routine van iedere dag een foto maken er in ieder geval alweer helemaal in. Januari is inmiddels klaar maar ik wilde in dit blog een kleine compilatie maken van de beelden van januari 2019 en dit met jullie delen.