Je bekijkt nu Bruidsfotografie Tholen

Bruidsfotografie Tholen

Bruidsfotografie Tholen – 13 september 2016

Op 13 september was de bruiloft van Bart en Martine. Het was een heerlijke zomerse dag (eigenlijk gewoon heel erg warm). De dag begon vroeg bij de kapper waar Martine haar lange haren mooi opgestoken werden en de sluier alvast werd ingedaan. Met een beetje hulp van haar vader ging dit helemaal goed.

Bruidsfotografie Tholenbruidsfotografiebartmartine-3

 

Daarna zijn we naar het ouderlijk huis gegaan van Martine waar haar ouders haar mooie trouwjurk hebben aangedaan. Een heel speciaal moment.

Bruidsfotograaf Tholen

 

Ondertussen was de bruidegom zich ook al in zijn pak aan het hijsen, ook hij werd bijgestaan door zijn moeder zodat hij er tiptop uit zou zien.

Bruidsfotografie Tholen

 

De bruidegom ging samen op pad met een lief bruidsmeisje om zijn droomvrouw op te halen.

Bruidsfotograaf Tholen bruiloftmartinebart-47 bruiloftmartinebart-51

 

Bart zijn ouderlijk huis heeft een wel hele bijzondere achtertuin. Hier is namelijk de Eendenkooi gevestigd, een mooi stukje natuur op St. Philipsland. Het bruidspaar wilde dan ook heel graag hier wat foto’s make voordat zij richting gemeentehuis gingen.

Bruidsfotografie TholenBruidsboeket Bruidsfotograaf Zeeland Bruidsfotografie Zeeland Bruidsfotograaf Zuid-Holland Bruidspaar in auto

 

Daarna op weg naar het Raedthuys in Tholen waar zij gingen trouwen. Een mooi, oud karakteristiek gebouw dat zeker voor bruiloften een prachtlocatie is. En hoe schattig is het als het bruidsmeisje eerst komt aanrennen met het aankondigingsbord. De ceremonie was mooi, veel lachen en af een toe een traantje wegpinken. Eigenlijk gewoon zoals een ceremonie hoort te zijn.

bruidsmeisje met aankondigingsbord raedthuys in Tholen Vader toont emoties op bruiloft stralende bruid bruidsfotograaf tholen witte duiven loslaten op bruiloft

 

Na een heerlijke lunch ging het echtpaar door naar de kerk in St. Annaland om hun huwelijk daar te bevestigen.

Stralend bruidspaar kerkelijke inzegening van een huwelijk

 

Nu het officiële gedeelte erop zat kon het bruidspaar door naar Middelharnis naar Eetcafe no. 9. Hier is de bruidegom kok en ze konden daar genieten van een heerlijk diner, vrienden, feest en gezelligheid. Het was een hele mooie dag en het is altijd fijn om als fotograaf deze dag voor dit mooie bruidspaar vast te mogen leggen.

Bruidsfotograaf Goeree Overflakkee bruidsmeisje met champagne eetcafe no 9 in Middelharnis Bruidsfotograaf Middelharnis