bruiDsfotografie

Bruidsfotografie Goeree Overflakkee, Zeeland, Rotterdam, Breda, Nederland

Bruidsfotografie in Breda

Jullie prachtige trouwdag gevangen op beeld

Zijn jullie op zoek naar een fotograaf die al jullie mooie, lieve, grappige, ontroerende, eerlijke en heerlijke momenten fotografeert tijdens jullie trouwdag terwijl jullie zelf daar eigenlijk geen erg in hebben ? Dan ben ik de fotograaf naar wie jullie op zoek zijn. Ik vind het het allerbelangrijkste dat jullie jezelf kunnen zijn op jullie trouwdag. Het is jullie dag en die leg ik vast zoals jullie zijn. Houden jullie niet zo van poseren? Dan ben ik zeker de juiste fotograaf voor jullie! 
 

Kennismakingsgesprek

Voordat ik jullie bruiloft ga fotograferen is het superfijn als we al kennisgemaakt hebben. Een kennismakingsgesprek is altijd inclusief bij alle pakketten en tijdens dat gesprek kunnen we jullie dag doornemen, praten over wat jullie belangrijk vinden in de foto’s en natuurlijk kijken of ik de fotograaf ben die bij jullie past. Mocht het qua tijd of afstand een probleem zijn dan is het ook altijd mogelijk om online kennis te maken. 

Hoeveel uren kom je fotograferen op onze bruiloft ?

Het allerleukste is als ik er heel de dag bij ben. Vanaf het aankleden in de ochtend tot het feest laat in de avond. Zo hebben jullie een compleet beeldverhaal van jullie prachtige dag en is het album ook compleet.  Uiteraard is het ook mogelijk om mij voor minder uren op jullie bruiloft te boeken. Voor de diverse pakketten kunnen jullie kijken onderaan deze pagina.

Wat moeten wij doen voor jou tijdens onze bruiloft ?

Voor mij hoeven jullie niets speciaals te doen. Jullie kunnen zijn en doen wie jullie altijd zijn. Ik fotografeer op journalistieke wijze, jullie mogen heerlijk genieten van jullie bijzondere dag en ik ben heel de dag dicht bij jullie in de buurt om alle lieve, mooie, grappige en emotionele momenten te vangen op beeld. Zeker voor mensen die niet zo heel graag voor de camera staan een hele fijne manier van fotograferen om zo jullie dag vast te leggen. Voor meer voorbeelden van mijn werk kan je op mijn portfolio pagina kijken: portfolio bruidsfotografie

Waarom lever je bij alle  pakketten een album ?

Ik vind het heel belangrijk dat jullie een tastbare herinnering hebben aan jullie prachtige dag. Een album met de mooiste beelden van jullie bruiloft in de kast wordt toch sneller gepakt dan de usb stick. Daarom zit er ook bij de kleinere pakketten toch een album. Natuurlijk is het altijd mogelijk om het album uit te breiden met meer pagina’s of naar een groter formaat. 

Vorige slide
Volgende slide

Tarieven Bruidsfotografie

Basis

1212 euro
 • 6 uren fotografie
 • min. 200 foto's op usb
 • album 20 x 20 twv 107,50

Gewoon Prima

1616 euro
 • 8 uren fotografie
 • min. 250 foto's op usb
 • album 25 x 25 twv 195,00
 • slide-show

All-Inn

2121 euro
 • 10 uren fotografie
 • min. 400 foto's op usb
 • album 25 x 25 twv 250,00
 • slide-show
Bruid wordt geholpen bij het aantrekken van haar jurk - Bruidsfotograaf marjolijn maljaars

Hoe lang na de bruiloft ontvangen we de foto’s ?

Jullie dag is geweest en ik begrijp heel goed dat jullie graag snel de foto’s willen hebben. Het selecteren en bewerken van een bruidsreportage is een tijdrovend klusje en natuurlijk wil ik iedere foto met evenveel aandacht bekijken en bewerken. Om jullie nieuwsgierigheid te stillen lever ik binnen 48 uur een sneak preview van 10 foto’s. De aflevering van alle foto’s van de hele dag zal na maximaal 6 weken na de bruiloft zijn. Het album ga ik opmaken als alle foto’s bewerkt zijn. 

Wij denken dat jij de fotograaf bent die bij ons past en willen graag een afspraak met je maken

Superfijn dat ik de geschikte fotograaf voor jullie ben. Als jullie contact met mij opnemen via onderstaande button en gelijk jullie trouwdatum vermelden dan kijk ik eerst in mijn agenda of die datum nog vrij is. Indien ik nog beschikbaar ben dan plannen we een kennismakingsgesprek en ga ik ook voor jullie een onvergetelijke herinnering op beeld te maken.

 

Veel gestelde vragen over bruidsfotografie

Wat is jouw werkgebied als trouwfotograaf?

Ik woon zelf op het prachtige Goeree-Overflakkee. Zeeland, Brabant en Zuid-Holland zijn makkelijk te bereiken voor mij. Maar gaan jullie trouwen in hartje Amsterdam, op het mooie Texel of in de Ardennen? Ik reis overal naartoe voor jullie trouwdag.

Hoeveel uren fotografeer jij gemiddeld op een bruiloft?    

Het gemiddeld aantal uren is eigenlijk niet te noemen. Het allermooiste is als ik er vanaf het allereerste begin ben tot het feestje in de avond. Maar soms fotografeer ik een mini-bruiloft. Dus eigenlijk alles tussen de 2 en 14 uren komt voor. Ook neem ik soms een second shooter mee om bijvoorbeeld de voorbereidingen bij de bruidegom vast te leggen als ik bij de bruid ben. Qua afstand is dit niet altijd te realiseren om dit alleen te doen.