Je bekijkt nu Bruiloft Goeree Overflakkee – Niels & Jolisa

Bruiloft Goeree Overflakkee – Niels & Jolisa

Bruiloft Goeree Overflakkee

Altijd superleuk om in mijn eigen omgeving bruiloften te fotograferen. Ik ben geboren en getogen op Goeree-Overflakkee dus altijd leuk om daar bruidsparen te mogen fotograferen. Niels en Jolisa trouwden in de herfst. Als je trouwt in de herfst dan is het altijd een verrassing wat voor weer je op je trouwdag zal hebben. (In Nederland maakt het eigenlijk niet uit in welke seizoen je trouwt het weer is altijd een verrassing)

Op de trouwdag van Niels en Jolisa leek het in ieder geval wel zomer, het was prachtig weer en gewoon warm. De fotoreportage wilden ze heel graag op de Grevelingendam doen. Een natuurgebied net op de grens met Zeeland. We hebben genoten van het weer en Niels en Jolisa van elkaar. Ook de trampoline die bij Paviljoen Meerzicht staat moest even uitgeprobeerd worden 🙂

Na een fijne ochtend lunch bij de zus van Niels. Daarna lopend vertrokken naar de ceremonie die plaatsvond in het Rondeel in Middelharnis. Na de gemeentelijke ceremonie op weg (deze keer wel met de auto) voor de inzegening van het huwelijk in de kerk van Sommelsdijk.

Niels en Jolisa, ik vond het superleuk om jullie bruiloft te mogen fotograferen. Hopelijk mag ik binnenkort weer een bruiloft fotograferen op het prachtige Goeree Overflakkee.