Je bekijkt nu Bruiloften – Best of 2017

Bruiloften – Best of 2017

Best of 2017 – Bruiloften

Wat heb ik een heerlijke bruiloften mogen fotograferen dit jaar. Veel rond of op Goeree Overflakkee (ja dat ligt nog net in Zuid-Holland) maar ook in Rotterdam, Houten en Gouda mocht ik bruiloften fotograferen. Voor bruiloften ben ik altijd bereid om naar locaties door het hele land te rijden. Ik heb nog wel een paar plaatsen op mijn verlanglijst staan waar ik graag een bruiloft zou fotograferen: een bruiloft op een van de Waddeneilanden staat zeker nog op mijn lijstje net als een bruiloft in het buitenland.

Het is altijd weer een feestje om bij te zijn en te zien hoe ieder bruidspaar zijn unieke dag beleeft. Ieder bruidspaar heeft zijn eigen ideeën over de jurken en het pak. Welk vervoer ze nemen, wordt het een paardenkoets, old timer, splinternieuwe wagen, oude volkswagenbus of gewoon de fiets ? Ik heb ze allemaal voorbij zien komen.

Als bruidsfotograaf mocht ik dit jaar op de prachtigste locaties komen waarvan ik niet wist dat ze bestonden, een van de leuke kanten van dit vak. Ik hoop volgend jaar nog veel meer mooie locaties te ontdekken.

Diner en feesten zijn ook heel divers geweest. Of bruidsparen nu genieten van een buffet, een barbecue of een chique 6 gangen diner, het allerbelangrijkste is natuurlijk dat de keuze bij het bruidspaar past. Het bruidspaar moet genieten en natuurlijk hun gasten ook. Van een heerlijk tuinfeest in eigen tuin tot grote feesten op prachtige locaties. Kleine intieme bruiloften en hele grote bruiloften, ik heb ze allemaal mogen fotograferen.

Ik ben alle bruidsparen weer heel dankbaar dat ik bij hun dag mocht zijn en alles heb mogen fotograferen. Supermooi om voor deze paren een prachtige herinnering te mogen maken. Inmiddels hebben ze allemaal een prachtig album in de kast met de mooiste beelden van hun dag. Het complete verhaal gewoon in je kast om er iedere keer weer bij te pakken en even doorheen te bladeren. Weer even terug naar jullie mooiste dag !

Het was een jaar vol liefde, op naar een liefdevol 2018 !