Day in the life reportage bij een jong gezin | Gouda

Hoe fijn is het om bij een gezin met jonge kinderen een day in the life reportage te mogen fotograferen. Super waardevolle beelden heb ik gemaakt terwijl ik een paar uren bij ze doorbracht. Gezin in Gouda bestaat uit papa, mama en 3 kinderen. 

Tijdens een day in the life reportage is het de bedoeling dat je gewoon doet wat je altijd doet. Geen speciale dingen , geen speciale outfit maar gewoon waar jullie je fijn in voelen. Dit gezin had al eerder een day in the life reportage gehad dus zij wisten precies wat ze konden verwachten. 

Dit gezin had deze opdracht helemaal begrepen, ze hebben lekker hun ding gedaan alsof ik er niet was en ik heb ondertussen prachtige beelden kunnen schieten.

Hier een paar hoogtepunten uit deze serie

Zou jij ook graag een day in the life reportage laten maken van jouw gezin ? Zodat iedereen op de foto staat en je een album met waardevolle beelden in de kast hebt staan ? Klik hier voor meer informatie over day in the life fotografie en wie weet zie ik jullie snel tijdens jullie eigen day in the life reportage !