Je bekijkt nu Day In The Life reportage – Tienhoven

Day In The Life reportage – Tienhoven

Day in The Life reportage – Tienhoven

 

Afgelopen periode is het heerlijk druk geweest met day in the life reportage om te fotograferen, helaas betekent dat dat ik met het bloggen en delen van wat reportages wat achter loop. Vandaag wil ik wat foto’s delen uit een Day in The Life reportage die ik in september bij Sandra en haar gezin maakte.

Sandra is een collega van mij en doet ook documentaire fotografie,  het leven van gezinnen fotograferen zoals het nu is. Niet poseren en niks in scene zetten. De website van Sandra kan je hier vinden. Het leek ons leuk als wij bij elkaar een Day in The Life reportage zouden fotograferen. Sandra heeft een man, een zoon Tom en een dochter Marie.

Het was heerlijk weer toen ik ben wezen fotograferen. De kinderen (en papa en mama ook) hebben lekker buitengespeeld en ik heb ook kennis gemaakt met een heel leuk konijn, Gijsje (zeg maar Gijs). Na het eten het bedritueel zoals in veel gezinnen, lekker voorlezen en nog even kletsen. Hoe fijn is het dat je als fotograaf ook zelf eens een keer op de foto staat met je kinderen. Voor ons is het absoluut de moeite waard geweest en misschien gaan we als de kinderen wat groter zijn nog wel eens een day in the life reportage doen bij elkaar.

 

Mocht je ook interesse hebben in een Day in The Life reportage voor je eigen gezin, kijk gerust hier voor meer informatie.