Documentaire Project – Pindakaas met Jam

  • Berichtcategorie:persoonlijk

Documentaire Project

Afgelopen vrijdag had ik al verteld dat er in 2017 veel leuke dingen gaan gebeuren. Een van die dingen is dat ik met mijn project “Pindakaas met Jam” ga beginnen. Inmiddels loop ik al ruim een jaar met het idee in mijn hoofd en in 2017/2018 gaat het er dan echt van komen.

Inmiddels heb ik al aardig wat Day in The Life reportages mogen maken bij klanten en voor mijn portfolio. Superleuk om al die herinneringen vast te mogen leggen, het gezinsleven zoals het nu is. Ik zie bij de diverseit aan gezinnen heel veel verschillende dingen maar ook zoveel overeenkomsten. 

Om dit te laten zien wil ik heel graag van heel diverse gezinnen een Day in The Life reportage maken. De verschillen en de overeenkomsten tussen gezinnen in alle soorten en maten in Nederland in 2017/1018.

Ik heb zelf circa 20 gezinnen in gedachten die ik wil gaan fotograferen in 2017/2018. Uiteraard zou het heel fijn zijn als jullie mij willen helpen om al die verschillende gezinnen te vinden.

Begin 2017 wil ik starten met de gezinnen die aan de volgende criteria voldoen:

1. Gezin met bewust 1 kind
2. Groot gezin (minimaal 7 kinderen)

Ben jij of ken jij iemand die hier aan voldoet en graag zou willen meewerken aan dit project ? Ik hoor het graag van jullie. Mag onder dit bericht of via mail (marjolijn@maljaars-fotografie.nl) zodat ik contact met jullie op kan nemen en nog wat meer informatie kan geven.

Op mijn Facebookpagina van Maljaars Fotografie kunnen jullie het project ook volgen en hopelijk kunnen jullie mij helpen met het zoeken naar de diverse gezinnen.

documentaire project