Je bekijkt nu Fearless Conference 2018 – Split

Fearless Conference 2018 – Split

Fearless Conference 2018 – Split

 

Vorige week was de Fearless Conference voor bruidsfotografen in Split. Deze wordt georganiseerd door Huy Nguyen van Fearless Photographers. Het is de allereerste keer dat ik naar dit evenement zou gaan en zaterdag 17 maart met gezonde spanning richting Schiphol. Gelukkig reisde ik samen met mijn collega Liesbeth dus dat is een stuk gezelliger dan alleen. 

 

Bezienswaardigheden Split 

Zaterdag aan het eind van de middag arriveerden we in Split. De zondag en de maandag hebben we gebruikt om Split te verkennen en wat aan straatfotografie te doen. De oude binnenstad van Split is absoluut de moeite waard, heel veel smalle straatjes en oude gebouwen of stukken van gebouwen. Ook een aanrader om te bezoeken is de vismarkt en de groente- en fruitmarkt. Het bekendste strand van Split is Bacvice Beach, ’s zomers zal het er ongetwijfeld een stuk drukken zijn dan dat het nu was. Op dit strand wordt het oude traditionele spel Picigin gespeeld, een balspel met een team van 5 spelers waarbij het er om draait de bal zo lang mogelijk in de lucht te houden. Hieronder enkele foto’s om een indruk te krijgen hoe ik Split beleefd heb of je kan de slideshow bekijken. 

 

 

Sprekers Fearless Conference

 

Na twee dagen sightseeing Split begon de conferentie waar we voor kwamen. Twee dagen lang luisteren naar hele inspirerende fotografen en uiteraard met heel veel beeldmateriaal. Superveel inspiratie opgedaan voor het nieuwe bruidsseizoen. Enkele van de sprekers waren Joshua d’Hondt, Gerhard Nel, Christiaan de Groot, Natan Sans, Tolani Alli, Wellington Fugisse, Cafa Liu, Rocio Vega en Nseabasi Akpan. Sommige fotografen en hun werk waren ook nieuw voor mij dus dat maakt het allemaal nog mooier en interessanter. 

 

De Fearless Conference wordt ieder jaar gehouden en als hij volgend jaar weer ergens in Europa is en de datum past goed in mijn agenda dan ga ik zeker weer.

 

#fc2018Split

 

Als je een conferentie maakt voor en door fotografen weet je in ieder geval dat er heel veel foto’s gemaakt gaan worden. Met ruim 200 collega fotografen is Split bijna een week lang bedolven onder alle camera’s. Onder de #fc2018Split zijn de mooiste beelden verschenen op het internet. Hieronder enkele favoriete foto’s die mij opvielen van mijn collega’s met de #fc2018split 

 

My Split! #fc2018split

A post shared by Patricia Vanrespaille (@patriciainmotion) on

 

fearless in split! ❤🤗 #fc2018split #fearlessphotographers

A post shared by Rossi Mechanezidis (@rossiphotography.stolenmoments) on