Je bekijkt nu Geboorte Maël

Geboorte Maël

Geboorte van Maël op 4 februari 2018

 

Ik stond al eventjes op wacht voor de bevalling van Joyce. Bevallingsfotografie is in geen enkele agenda in te plannen en altijd weer een verrassing. Na een week intensief contact via de app leek er nog steeds niks te gebeuren. Zondag aan het einde van de middag nog even contact gehad, mijn man en ik wilden uit eten dus even kijken of de kust nog veilig was. Geen enkel probleem, nog niks aan de hand. Wat later op de avond (we hadden heerlijk gegeten en waren alweer thuis) appte Joyce mij dat de bevalling nu toch echt begonnen was en de verloskundige onderweg was.

Mijn cameratas stond al startklaar zoals altijd wanneer ik op wacht sta voor een bevalling. Even gauw omkleden en dan richting Joyce. Bij binnenkomst heeft Joyce al hevige weeën en de bevalling gaat in een rap tempo. Een uur na mijn binnenkomst wordt er een kerngezonde knul geboren van 4270 gram.

De derde zoon van Joyce en Vincent, hij krijgt de mooie naam Maël.

 

Dit is wat Joyce over mij vertelt:

Maljaars fotografie, was bij mijn bevalling! Heb dit als zeer mooi ervaren. Helemaal niet hinderlijk! Heb niet gemerkt dat er foto’s werden gemaakt! Contact verliep prima! Ik kan iedereen die twijfelt over geboorte fotografie adviseren het gewoon te doen! 

En nadat ze de foto’s heeft gezien:

Wauw ! Zit met tranen in mijn ogen, zo mooi !

 

Superfijn dat ik voor Joyce en haar man zo’n mooie herinnering mocht maken door de bevalling van hun zoontje te fotograferen. Onderstaand een selectie van enkele foto’s, uiteraard met goedkeuring van Joyce.