Je bekijkt nu Hoeveel?! – Manon en Ingmar

Hoeveel?! – Manon en Ingmar

Hoeveel?! - Manon en Ingmar

Al eerder heb ik diverse grote gezinnen gefotografeerd en ik geniet daar altijd erg van. De dynamiek in een groot gezin, de saamhorigheid, het gekissebis, de chaos. Alles wat er bij een groot gezin komt kijken. En wat het voor mij altijd extra leuk maakt is het stukje herkenbaarheid. Gewoon het dagelijkse leven zoals het is want er gebeurt meer dan genoeg in een groot gezin. 

Inmiddels zijn mijn kinderen natuurlijk al wat groter maar ik herken zo vaak dingen als ik aan het fotograferen ben. Daarom ga ik gewoon lekker met mijn project voor grote gezinnen. 

Het gezin van Manon en Ingmar was het eerste gezin wat ik in 2023 fotografeerde voor mijn project. Zij hebben een prachtig gezin met 5 jonge kinderen. Twee meiden en 3 jongens die qua leeftijd dicht op elkaar zitten. Onderstaand wat foto’s voor een indruk van dit gezin en ook om te laten zien hoe een day in the life reportage er uit kan zien. 

Heb jij een groot gezin? Of ken je iemand met een groot gezin? (voor dit fotoproject is een groot gezin een gezin met minimaal 5 thuiswonende kinderen) En zou je het leuk vinden om aan dit project mee te werken? Stuur mij een mail en wie weet kom ik binnenkort bij jullie fotograferen.