Mijn gezin een jaar lang in foto’s – Daily Project

Vorig jaar 22 juni 2015 ben ik begonnen met mijn Daily Project. Het doel was om iedere dag 1 foto te maken van iets wat dicht om mij heen gebeurd, gewoon van het gezinsleven. Superleuk om al die herinneringen vast te leggen en bijkomend voordeel is dat ik mijn camera iedere dag in mijn hand heb en zoveel hiervan geleerd heb wat ik weer goed kan gebruiken bij mijn Day in The Life reportages bij klanten en natuurlijk ook in mijn workshops.

Ik kreeg vorige maand al wat vragen van collega fotografen wat er zou gebeuren als ik het jaar rond heb. Gelukkig heb ik goed nieuws voor iedereen die mij volgt, ik ga gewoon heerlijk door met herinneringen vastleggen voor mijn gezin.

Op naar de volgende 365 foto’s van mijn gezin.

Hieronder de allereerste foto van mijn Daily Project en daarnaast de foto van precies een jaar later.

 

meisje plakt geconcentreerd stickers in Nijntje boek, documentaire fotografieKinderen spelen buiten op een zomerse dag, documentaire fotografie

Geef een reactie