Maljaars Fotografie legt graag jullie verhaal in beelden vast. Ik maak fotoreportages van hele bijzondere momenten in jullie leven of juist van hele normale momenten in je leven. Ik fotografeer op een journalistieke wijze. Er hoeft dus niet geposeerd te worden en ik zorg dat ik alle lieve, mooie, grappige momenten in mooie beelden vang. Jullie kunnen zijn wie je bent en gewoon doen wat je normaal ook zou doen. Een documentaire reportage kan bij de geboorte, gewoon een dag in jullie gezin (day in the life fotografie), tijdens bruiloften en ook tijdens afscheid. 

Voor meer informatie over bruidsfotografie kunnen jullie terecht op mijn website Maljaars Bruidsfotografie

Voor meer informatie over afscheidsfotografie kunnen jullie terecht op mijn website Maljaars Afscheidsfotografie

 

Kijk rustig rond op mijn pagina en mochten jullie vragen hebben dan kunnen jullie altijd contact met mij opnemen via mail.