Je bekijkt nu Mamablogger

Mamablogger

   

Een Day in the life reportage bij dé mamablogger 

 

Dit jaar mocht ik een day in the life reportage maken bij Marisca en haar twee zonen. Marisca is actief als blogger. Haar website heet dan ook mamablogger.nl 

Ze is actief met blogs schrijven en ik was heel benieuwd hoe zij een day in the life reportage zou ervaren. De titel van haar blog: 

De enige fotoshoot waar je niet voor poseert; een ‘Day in the Life’ reportage!

 
En dat is precies wat een day in the life reportage is. Ik kom bij je langs om te fotograferen en ondertussen kunnen jullie gewoon lekker doen wat jullie altijd doen. Jullie hoeven niet te poseren voor mij, wat natuurlijk ideaal is met kinderen die alle kanten opspringen. Ook wil ik dat jullie gewoon doen wat jullie altijd doen, zo weet ik zeker dat ik de foto’s kan maken waar jullie op staan zoals jullie echt zijn. 
mamablogger helpt haar zoontje op het klimtoestel tijdens een day in the life reportage in Gouda

Foto’s van de dagelijkse dingen

We hadden een heerlijke ochtend, even lekker naar de speeltuin, gewoon thuis wat rommelen en de oudste mocht nog iets uitzoeken van zijn zakgeld. En oh wat is het lastig kiezen als je in een speelgoedwinkel bent. 

Zoontje van mamablogger uit Gouda mag iets uitzoeken in de speelgoedwinkel

Ik heb een heerlijke ochtend gehad in Gouda. Marisca heeft de foto’s van haar samen met haar jongens die ze nog zo graag wilde en heeft ook nog eens een superleuke blog geschreven. Wil je de blog van Marisca helemaal lezen ? Kijk dan op deze blog:  de enige fotoshoot waar je niet voor poseert, een day in the life reportage.

Bij een Day in the Life fotoshoot komt Marjolijn je een paar uurtjes “achtervolgen”. Dat klinkt een beetje akward, maar dat is het echt niet. Ik dacht van tevoren dat ik mij een beetje op visite zou voelen in mijn eigen huis, maar niets is minder waar. Marjolijn kwam binnen, was onwijs aardig en heel nuchter. Ze maakte meteen goed contact met de jongens en voor ik het wist kletste Milan de oren van haar hoofd
Moeder schommelt met haar zoontje samen tijdens een ongeposeerde fotoreportage
Marisca
Mamablogger

Hieronder nog enkele favorieten van mij uit de ochtend bij Marisca de mamablogger. Gouda is trouwens een prachtige stad, een aanrader om sowieso een keer heen te gaan ! 

Moeder speelt met haar zonen in de speeltuin tijdens een fotoreportage door Maljaars Fotografie
Peuter probeert iets van het aanrecht te pakken tijdens een day in the life reportage
Moeder wandelt met haar zonen door Gouda tijdens een ongeposeerde fotoreportage van haar gezin
Moeder houdt haar handen voor haar ogen als haar zoontjes iets niet doen wat zij wilt