Wie ben ik ?

Ik ben Marjolijn Maljaars, getrouwd met Eelco en moeder van zes prachtige kinderen, 5 biologische kinderen en 1 pleegkind. Wij wonen in Sommelsdijk op Goeree-Overflakkee. In ons huis wonen ook nog wat pluizige beesten, een golden retriever, twee je-weet-wel katers, vier konijnen en een hamster.

Ik ben gek op mijn kinderen, mijn man, koffie, thee met koekjes, heerlijk uitslapen (al gebeurt dat zelden), lekker wandelen met de hond. Winkelen doe ik het liefste van achter mijn computer. Ik besteed heel veel uurtjes aan contacten met collega’s, nabewerken van foto’s, workshops volgen en ben altijd bezig om nog meer te leren. Supertrots op mijn project “Kwispelzorgers”, waarin ik laat zien wat hulphonden kunnen betekenen voor hun baasje.

Ik fotografeer op een journalistieke wijze, de momenten fotograferen zoals ze zijn en voorbijkomen zonder gestylde en geposeerde houdingen. Op deze website kun je hier heel veel voorbeelden van vinden.

Documentaire fotografie is natuurlijk toepasbaar op heel veel momenten, denk aan gezinsfotografie, bruidsfotografie, geboortefotografie, newbornfotografie en afscheidsfotografie. Ook bij bedrijven is documentaire fotografie toepasbaar, als je de klanten een eerlijk kijkje achter de schermen wilt laten zien.

Wil je meer informatie of denk je dat ik iets voor je kan betekenen aarzel dan niet om contact met mij op te nemen.

Bovenstaande foto’s zijn gemaakt tijdens een day in the life reportage bij mij thuis door Liesbeth Parlevliet van RAW familiefotografie (foto 2 en 3) en tijdens een day in the life reportage tijdens onze vakantie door Marieke Zentjes van Marieke Zentjens Fotografie (foto 1 en 4)

 

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

 

Logo van family Photojournalist association


badge van documentary family photographers                    vrijwilliger stiching early birds

 

Maljaars Fotografie is bij de kamer van koophandel bekend onder nummer 57245630