Marjolijn


Wie ben ik ?

Ik ben Marjolijn Maljaars, getrouwd met Eelco en moeder van vijf prachtige kinderen. Wij wonen in Sommelsdijk op Goeree-Overflakkee. In ons huis wonen ook nog wat pluizige beesten, een golden retriever, twee je-weet-wel katers en drie konijnen.

Ik ben gek op mijn kinderen, mijn man, koffie, thee met koekjes, heerlijk uitslapen (al gebeurt dat zelden), lekker wandelen met de hond. Winkelen doe ik het liefste van achter mijn computer. Ik besteed heel veel uurtjes aan contacten met collega’s, nabewerken van foto’s, workshops volgen en ben altijd bezig om nog meer te leren. Supertrots op mijn project “Pindakaas met Jam”.

Ik fotografeer op een journalistieke wijze, de momenten fotograferen zoals ze zijn en voorbijkomen zonder gestylde en geposeerde houdingen. Op deze website kun je hier heel veel voorbeelden van vinden.

Documentaire fotografie is natuurlijk toepasbaar op heel veel momenten, denk aan gezinsfotografie, bruidsfotografie, geboortefotografie, newbornfotografie en afscheidsfotografie. Ook bij bedrijven is documentaire fotografie toepasbaar, als je de klanten een eerlijk kijkje achter de schermen wilt laten zien.

Wil je meer informatie of denk je dat ik iets voor je kan betekenen aarzel dan niet om contact met mij op te nemen.

 

 

portretfoto van vrouw achter stuur, documentaire fotografie heel mijn gezin op een speeltoestel op het strand, documentaire fotografie

 

 

Bovenstaand foto’s zijn gemaakt door Sandra van Sandra Stokmans Fotografie toen zij bij mijn gezin een Day in The Life reportage heeft gemaakt (september 2016)

 

Logo van family Photojournalist association

            badge van documentary family photographersvrijwilliger stiching early birds

 

Maljaars Fotografie is bij de kamer van koophandel bekend onder nummer 57245630