Over mij | marjolijn maljaars

Marjolijn

Wie ben ik ? Ik ben Marjolijn Maljaars, getrouwd met Eelco en moeder van 5 prachtige kinderen. Wij wonen in Sommelsdijk op Goeree-Overflakkee. In ons huis wonen ook nog wat pluizige beesten, een golden retriever, een berner sennen en drie katten. 

Vrije tijd

Ik ben gek op mijn kinderen, mijn man, koffie en heerlijk uitslapen (al gebeurt dat zelden). In mijn vrije tijd wandel ik lekker met de hond en ga ik graag op stap met mijn kinderen en man. Winkelen doe ik het liefste van achter mijn computer wat afgelopen jaar heel handig bleek te zijn. Als het even kan gaan we er heerlijk op uit om nieuwe bestemmingen te ontdekken. Afgelopen jaar en dit jaar houden we het gewoon lekker dicht bij huis. Ook in Nederland is nog genoeg te ontdekken. 

Ongeposeerd

Ik fotografeer op een journalistieke wijze, de momenten fotograferen zoals ze zijn en voorbijkomen zonder gestylde en geposeerde houdingen. Jullie lieve, grappige, mooie, eerlijke en heerlijke momenten vangen met mijn camera daar word ik meest blij van. 

Mijn eigen gezin leg ik ook op deze manier vast. Momenteel ben ik bezig met een 365 dagen project, iedere dag een foto van iets wat dicht om mij heen gebeurd. Na een jaar een prachtig fotoalbum vol herinneringen. 

Ook boek ik ieder jaar een collega fotograaf om een day in the life reportage te laten maken van mijn gezin zodat ik zeker weet dat er ook foto’s zijn waar ik zelf op sta. 

Wil je meer weten over mij of denk je dat ik iets voor je kan betekenen aarzel dan niet om contact met mij op te nemen.

Sluit Menu