Mini Foto Sessies | zaterdag 29 mei 2021 | Goeree-Overflakkee

Heb je ook zo veel foto’s van je kinderen op je mobiele telefoon maar net niet wat je voor ogen hebt ? Wil je eigenlijk foto’s van je kinderen zoals ze zijn als ze lekker aan het spelen zijn ? En weet je nog niet of day in the life fotografie is wat bij jullie past ? Nu is de mogelijkheid om en mooie foto’s van je kinderen te hebben en te kijken hoe het bevalt dat je kinderen niet stijf hoeven te poseren maar gewoon heerlijk hun gaan kunnen gaan ! 

Ga je mee avonturen sparen ? 

Houden jouw kinderen van heerlijk buiten spelen ? En zou jij unieke foto’s van je kinderen aan de muur willen hebben zoals ze echt zijn ? Boek dan zeker een tijdslot voor deze mini fotosessies. Ik garandeer je dat je kinderen het geweldig vinden. En ze hoeven van mij niet stil te zitten, niet in mijn camera te kijken, geen “cheese” te zeggen En vies worden mag ūüôā¬†

 

fotoshoot mini sessie natuurspeeltuin, korte fotoreportage
portret van een kind buiten in de natuur, mini fotosessie goeree overflakkee
kinderfotografie mini sessie, meisje speelt in natuurspeeltuin, ongedwongen fotografie

Op zaterdag 29 mei 2021 organiseert Maljaars Fotografie mini sessies in de natuurspeeltuin in Middelharnis. 

Zou jij het leuk vinden om ongedwongen foto’s van je kinderen te hebben terwijl ze heerlijk aan het spelen zijn ? Geef je dan gauw op en dan heb je met vaderdag gelijk een mooi cadeau.¬†Ik houd er niet van om kinderen stijf te poseren en te vragen of ze alsjeblieft in mijn camera willen kijken en lachen. Vaak is het resultaat een klein nepglimlach en is het meestal niet zoals je kind echt is.¬†Tijdens mijn documentaire reportages (day in the life fotografie) laat ik de kinderen altijd volledig hun gang gaan en maak foto’s terwijl ze lekker bezig zijn.¬†

Tijdens deze mini foto sessie doe ik dit ook. De kinderen kunnen spelen en ik maak ondertussen mooie en leuke beelden van hoe jouw kinderen lekker zichzelf zijn. Lijkt jou dit ook wat ? Geef je dan snel op. VOL=VOL 

Locatie : natuurspeeltuin in Middelharnis (bij boeking ontvang je de exacte locatie) 

Datum:  zaterdag 29 mei 2021 

Tijden: zie inschrijfformulier onderaan deze pagina

Wat krijg ik ? 

Je kinderen mogen zich heerlijk even uitleven in de speeltuin terwijl ik ondertussen foto’s maak. Ik fotografeer 20-25 minuten. Na de sessie ga ik de foto’s voor jullie bewerken en de allerleukste in een online galerij zetten. Hieruit kan je zelf kiezen welke 4 beelden je het allermooiste vindt. Deze ontvang je dan digitaal in hoge resolutie. Als ik jouw beelden mag gebruiken voor mijn portfolio op mijn website/social media dan mag je zelfs 5 beelden uitkiezen.¬†

Natuurlijk bestaat er altijd de mogelijkheid om meer beelden bij te kopen of om afdrukken of wanddecoratie te bestellen. 

Prijs : 57 euro 

Kleine regeltjes : 

  • de boeking is pas definitief als de factuur verstuurd is
  • zorg dat je op tijd ben, ik heb een strak schema en mocht je te laat zijn dan gaat het van je shoot tijd af
  • per tijdslot is er ruimte voor 1 gezin/huishouden ivm Covid maatregelen ¬†
  • uiterlijk 8 juni ontvang je de galerij waar je de keuze uit de beelden kan maken¬†

 

 

 

mini foto sessie in natuurspeeltuin op goeree overflakkee
spelende kinderen in natuurspeeltuin tijdens mini fotoshoot op goeree overflakkee