Mini Foto Reportage | woensdag 1 mei 2024 | Goeree-Overflakkee

Heb je ook zo veel foto’s van je kinderen op je mobiele telefoon maar net niet wat je voor ogen hebt ? Wil je eigenlijk foto’s van je kinderen zoals ze zijn als ze lekker aan het spelen zijn ? En weet je nog niet of day in the life fotografie is wat bij jullie past ? Nu is de mogelijkheid om en mooie foto’s van je kinderen te hebben en te kijken hoe het bevalt dat je kinderen niet stijf hoeven te poseren maar gewoon heerlijk hun gaan kunnen gaan! In een kleine natuurspeeltuin in Middelharnis organiseer ik op woensdag 1 mei mini reportages. 

Ga je mee avonturen sparen ? 

Houden jouw kinderen van heerlijk buiten spelen ? En zou jij unieke foto’s van je kinderen aan de muur willen hebben zoals ze echt zijn ? Boek dan zeker een tijdslot voor deze mini fotoreportage. Ik garandeer je dat je kinderen het geweldig vinden. En ze hoeven van mij niet stil te zitten, niet in mijn camera te kijken, geen “cheese” te zeggen En vies worden mag 🙂 

 

fotoshoot mini sessie natuurspeeltuin, korte fotoreportage
portret van een kind buiten in de natuur, mini fotosessie goeree overflakkee

Kledingadvies

Voor mij zijn beige en natureltinten niet nodig, liever niet zelfs. Ik zie kinderen graag in kleding waar ze blij van worden, wat lekker zit en kleuren? Ja heel graag. Voor mij maakt het niet uit wat je kind aan heeft. Leeft je kind momenteel in haar verkleedkleren? Van mij mag hij/zij ze aan naar de reportage. Het belangrijkste is dat je kind kleding aan heeft waarin jij hem herkend, wat hij/zij vaak draagt. Als je voor een fotoshoot eenmalig kleding gaat aanschaffen die vervolgens in de kast beland dan is dat niet de kleding waar je jouw kind in kan uittekenen. 
mini fotoshoot

Op woensdag 1 mei 2024 organiseert Maljaars Fotografie mini sessies in de natuurspeeltuin Atlantia in Middelharnis. 

Zou jij het leuk vinden om ongedwongen foto’s van je kinderen te hebben terwijl ze heerlijk aan het spelen zijn ? Geef je dan gauw op en dan heb je met moederdag gelijk een mooi cadeau. 

Ik houd er niet van om kinderen stijf te poseren en te vragen of ze alsjeblieft in mijn camera willen kijken en lachen. Vaak is het resultaat een klein nepglimlach en is het meestal niet zoals je kind echt is. Tijdens mijn documentaire reportages (day in the life fotografie) laat ik de kinderen altijd volledig hun gang gaan en maak foto’s terwijl ze lekker bezig zijn. Tijdens deze mini foto reportages doe ik dit ook. De kinderen kunnen spelen en ik maak ondertussen mooie en leuke beelden van hoe jouw kinderen lekker zichzelf zijn. Lijkt jou dit ook wat ? Geef je dan snel op. VOL=VOL 

Locatie : natuurspeeltuin in Middelharnis (bij boeking ontvang je de exacte locatie) 

Datum:  woensdag 1 mei 2024

Tijden

09:00 – 09:25 

09:30 – 09:55

10:00 – 10.25

10.30 – 10.55

11:00 – 11:25

14:00 – 14:25

14:30 – 14:55

15:00 – 15:25    OP DIT TIJDSTIP KOMEN ER AL KINDEREN SPELEN

15:30 – 15:55

16:00 – 16:25

18:00 – 18:25

18:30 – 18:55

19:00 – 19:25                                                                                                                                                                                                                                                                                                             

Wat krijg ik

Je kinderen mogen zich heerlijk uitleven in de speeltuin terwijl ik ondertussen foto’s maak. Ik fotografeer 25 minuten. Na de sessie ga ik de foto’s voor jullie bewerken en de allerleukste in een online galerij zetten. Hieruit kan je zelf kiezen welke 5 beelden je het allermooiste vindt. Deze ontvang je dan digitaal in hoge resolutie. Als ik jouw beelden mag gebruiken voor mijn portfolio op mijn website/social media dan mag je zelfs 6 beelden uitkiezen. 

Natuurlijk bestaat er altijd de mogelijkheid om meer beelden bij te kopen of om afdrukken of wanddecoratie te bestellen. 

Prijs : 77 euro 

Hoe kan ik boeken? 

Kies een tijdslot dat jullie graag willen komen. Mail daarna naar marjolijn@maljaars-fotografie.nl en dan ontvang ik graag op welke tijd jullie willen komen, de namen van de kinderen en de leeftijden en natuurlijk mogen papa en mama ook gewoon meespelen en op de foto. 

Kleine regeltjes : 

  • de boeking is pas definitief als de factuur betaald is, zodra ik de factuur naar jullie verstuurd heb is het tijdslot wel voor jullie gereserveerd
  • zorg dat je op tijd ben, ik heb een strak schema en mocht je te laat zijn dan gaat het van je shoottijd af 
  • uiterlijk 8 mei ontvang je de galerij waar je de keuze uit de beelden kan maken 
  • betreden van de natuurspeeltuin is altijd op eigen risico
  • laat je kinderen vooral genieten en ontdekken 

 

 

 

mini foto sessie in natuurspeeltuin op goeree overflakkee
spelende kinderen in natuurspeeltuin tijdens mini fotoshoot op goeree overflakkee