Tarieven vanaf 1 januari 2015

Baby/Kindershoot  75 euro

Cakesmash              90 euro

Family shoot            80 euro  (max 5 personen, meerprijs per extra persoon 10 euro pp)

Love shoot               75 euro

De prijzen zijn inclusief de HR – bestanden welke u na de shoot worden toegezonden via WeTransfer. Per shoot kan het aantal opnames wat u toegestuurd krijgt wat wisselen maar rekent u op 20-25 bewerkte foto’s.

Baby-/Kinderfotografie

Deze shoot kan bij mij, bij u thuis of op locatie plaatsvinden. Bij meerdere kinderen is het leuk als de kleding op elkaar afgestemd wordt. Uiteraard kiest u zelf wat u de kinderen aantrekt bij de fotoshoot maar neutrale, lichte kleding is vaak heel mooi. Opdrukken op kleding leidt vaak teveel af.

Cakesmash

Bij deze shoot komt u altijd naar mij toe, bij de cakesmash kan het namelijk nogal rommelig worden ;).    De prijzen van de Cakesmash zijn inclusief de taart.

Family fotografie/ Groepsfotografie

Wilt u een keer met heel de familie op de foto of een foto van alle neven en nichten ? Groep vrienden of een shoot met uw collega’s ? Op Goeree Overflakkee weet ik genoeg locaties die hiervoor geschikt zijn.

Love shoot

Deze shoot doe ik altijd op locatie. Uiteraard wordt de locatie in overleg gekozen maar op en in de nabijheid van Goeree Overflakkee zijn genoeg mooie locaties voor een loveshoot.