Uitvaartfotografie

Heel verdrietig als je in je omgeving te maken krijgt met een overlijden van een geliefd persoon. De dagen rondom de uitvaart gaan vaak in een roes voorbij. Om later terug te kunnen kijken op deze dag fotografeer ik uitvaarten. De liefde, de mensen die aanwezig zijn, de verbondenheid, ik leg het allemaal voor je vast. Na de uitvaart ga ik aan het werk om de beelden te optimaliseren en maken we in samenspraak een fotoalbum op de tijd dat jij daar aan toe bent. Ik woon op Goeree-Overflakkee maar ben werkzaam door heel Nederland en een stuk van Belgie. 

Marjolijn is een hele fijne fotograaf. Zij heeft de uitvaart van onze dochter prachtig vastgelegd en wij zijn haar enorm dankbaar
Sarah Groen

Afscheidsfotografie 

Ook wanneer iemand binnenkort afscheid gaat nemen is het mooi om nog beelden te laten maken. Graag kom ik bij jullie langs en maak herinneringen hoe het nu is nu jullie geliefde nog in jullie midden is. Natuurlijk is alles bespreekbaar en kijken we naar de mogelijkheden. 

Uitvaartfotografie 

Tijdens de uitvaart ben ik als fotograaf aanwezig om foto’s te maken. Jullie bepalen wat jullie gefotografeerd willen hebben. Willen jullie alleen de uitvaart? Of ook de uren naar de uitvaart toe. De laatste keer vanuit huis vertrekken bijvoorbeeld. Ik ga graag met jullie of de uitvaartleider in gesprek om jullie wensen door te nemen. 
 

 

Kist met bloemen in rouwauto - uitvaartfotografie