Uitvaartfotografie

Uitvaartfotografie is misschien niet het eerste waar je aan denkt als iemand overleden is maar gelukkig wordt het steeds gewoner om een fotograaf bij een uitvaart te zien. Ik fotografeer regelmatig uitvaarten en naderhand beseffen mensen pas hoe fijn het is dat er ook beeldmateriaal is van deze bijzondere periode. In de dagen na het overlijden en tijdens de uitvaart gebeuren altijd heel veel dingen en beeldmateriaal helpt later om dingen te verwerken of om even terug te kijken wie er allemaal waren en wat er gebeurde. Bij een afscheid fotografeer ik vooral de liefde, de verbondenheid en het samenzijn. 

Afscheidsfotografie 

Ook wanneer iemand binnenkort afscheid gaat nemen is het mooi om nog beelden te laten maken. Graag kom ik bij jullie langs en maak herinneringen hoe het nu is nu jullie geliefde nog in jullie midden is. Natuurlijk is alles bespreekbaar en kijken we naar de mogelijkheden. 

Uitvaartfotografie 

Tijdens de uitvaart ben ik als fotograaf aanwezig om foto’s te maken. Foto’s van de liefde, de verbondenheid. Dat wil ik laten zien zodat jullie er op een later moment, als jullie er aan toe zijn, altijd terug kunnen kijken. 
 

 

Kist met bloemen in rouwauto - uitvaartfotografie