Veiling voor Geef een Lach

Veiling voor Geef een Lach

Veiling voor Geef een Lach

Over een maand vertrek ik met Marijn Fidder van Geef een Lach naar Moldavië. Wij gaan daar het dagelijks leven fotograferen van een dorpje op het platteland. We verblijven een week in Valeñi, een klein dorpje in het Zuiden van Moldavië. Marijn komt inmiddels al een jaar of 5 in dit dorpje en is begaan met de kinderen uit dit dorpje. Veel kinderen uit dit dorpje zijn bekend met verwaarlozing, geweld, alcoholmisbruik en andere narigheid. De hulp die Marijn met haar stichting biedt komt direct ten goede aan de kinderen die het het hardste nodig hebben.

Omdat ik ook mijn steentje wil bijdragen veil ik een day in the life reportage van 2 uren. Er kan geboden worden op mijn Facebookpagina. Het volledige bedrag komt ten goede aan Geef een Lach. Als wij in Moldavië zijn zullen wij proberen te laten zien waar of aan wie het geld besteedt gaat worden.

De regels van de veiling:

– Bieden onder het originele bericht op de Facebookpagina van Maljaars Fotografie
– Bieden kan vanaf 18 maart 19.00
– Je biedt op een day in the life reportage van 2 uren.
– De veiling is gewonnen door diegene met het hoogste bod op maandag 25 maart om 19.00
– Datum van de reportage is in overleg
– Het totale bedrag van de veiling komt volledig ten goede van de Geef een Lach. Als wij in Moldavië zijn laten we graag weten waar het geld aan besteed wordt.
– Het minimale startbod is 75 euro
– Als je mee wilt bieden dient je bod minimaal 2,50 hoger te zijn dan het vorig bod.

  •  Indien je geen Facebookpagina hebt mag je ook een bod via de mail doen, ik zal het daarna zonder naamsvermelding op de Facebookpagina zetten.

Ik hoop op een mooi bedrag voor de Stichting, de kinderen uit Valeñi zullen je dankbaar zijn.

En natuurlijk houd je zelf prachtige beelden er aan over. Een win-win situatie dus. Twijfelde je of je een fotoreportage wilde laten maken dan is dit een hele goede gelegenheid om hem te laten maken. Ik zie jullie biedingen tegemoet !

Na 25 maart laat ik weten welk mooi bedrag ik naar de Stichting Geef een Lach kan overmaken.

meisje met hond in Modavisch dorpje, Oost Europa

Bovenstaande foto is gemaakt door @Marijn Fidder in Valeñi, Moldavië

 

Sluit Menu