Voorwaarden


Algemene Voorwaarden Maljaars Fotografie 2018

 

Algemene gegevens:

Bedrijfsnaam              : Maljaars Fotografie

KVK                               : 67728197

Websites                      : www.maljaars-fotografie.nl

                                      : www.maljaars-bruidsfotografie.nl

                                      : www.maljaars-afscheidsfotografie.nl

Email                            : marjolijn@maljaars-fotografie.nl 

 

Algemeen 

De fotograaf kan niet aansprakelijk worden gesteld bij lichamelijk schade die tijdens een fotoreportage is ontstaan. Tijdens een reportage documenteer ik wat ik zie en fungeer ik niet als oppas. Uiteraard zal ik in voorkomende gevallen van gevaar altijd ingrijpen. 

Fotoreportage

Klant en fotograaf maken een afspraak voor een reportage, deze zal altijd doorgaan. Mochten er bijzondere omstandigheden zijn (ziekte, ongeval, overlijden) dan wordt er altijd in overleg met de fotograaf besloten of de reportage wordt afgezegd of dat er een nieuwe datum voor de reportage wordt vastgelegd. 

Als de fotograaf door onvoorziene omstandigheden verhinderd is en de reportage is datumgebonden dan zal de fotograaf direct op zoek gaan naar een vervanger in haar netwerk. 

Betaling

De klant ontvangt voor de reportage een factuur die volledig betaald moet zijn voor aanvang van de reportage. Mocht de reportage nog ver in de toekomst liggen (meer dan 3 maanden) dan wordt er een aanbetalingsfactuur gestuurd die 25% van het totaalbedrag van de reportage is. Zodra deze aanbetalingfactuur betaald is is de datum gereserveerd. 

Foto’s 

Na iedere reportage selecteert en bewerkt de fotograaf de foto’s naar eigen zienswijze. Op de website van de fotograaf staat haar werk en dit soort foto’s kunt u verwachten. 

De verwerkingstijd van een reportage bedraagt maximaal 6 weken. 

Bruidsreportages worden geleverd op een USB.

Andere reportage worden digitaal geleverd via WeTransfer.

De RAW foto’s (de onbewerkte, originele foto’s) worden nooit aan de klant geleverd. 

Als de klant foto’s publiceert op internet/sociaal media kanalen dan is enige vorm van naamsvermelding van de fotograaf gewenst. 

Het bewerken van de foto’s door de klant is niet toegestaan. 

Bij het boeken en betalen van een fotoreportage geeft de klant Maljaars Fotografie toestemming om alle gemaakte foto’s te gebruiken voor zakelijke en commerciële doeleinden zoals social media, blog op de website, wedstrijden en andere niet genoemde activiteiten. Als de klant hier bezwaar tegen heeft dan hoor ik dat graag via de mail voordat de reportage plaatsvindt. Maljaars Fotografie respecteert altijd de wens van de klant. 

Albums 

Indien de klant een reportage heeft geboekt inclusief een album dan zullen altijd eerst de foto’s worden uitgeleverd. De leverancier van de handgemaakte albums produceert in het buitenland en daardoor zit er altijd een levertijd aan de album. In het hoogseizoen kan deze levertijd oplopen tot 4-6 weken. 

De albums worden naar eigen inzicht en stijl van Maljaars Fotografie ontworpen. 

Voor de bruidsalbums wordt altijd een concept naar de klant gestuurd ter controle, hier mag de klant nog eenmalig wijzigingen in aanbrengen. Na goedkeuring wordt het album verstuurd naar de leverancier en kunnen er geen wijzigingen meer worden gedaan. 

Privacy 

Maljaars Fotografie zal in geen geval persoonlijke gegevens (naam, adres, email, telefoon) doorgeven aan derden of openbaar maken.