W

WIN een GRATIS Fotoreportage van je kind en zijn huisdier

4 Oktober – Werelddierendag

Kinderen en huisdieren zijn vaak zo leuk samen. Omdat het werelddierendag is wil ik graag 1 gezin een mini Day in The Life reportage aanbieden van zijn kind met haar huisdier. Het gaat om een journalistieke reportage, niet geposeerd maar gewoon hoe je kind is met zijn huisdier. Zelf heb ik al veel mooie plaatjes maken van mijn jongste dochter met onze jongste kat, helemaal gek zijn ze van elkaar. 

Lijkt het je leuk als ik zo’n reportage bij jouw gezin kom doen dan kan je onder het bericht op mijn Facebookpagina reageren. Graag hoor ik om welke kinderen, leeftijden en welke huisdieren het gaat (als je een foto erbij hebt zou het helemaal geweldig zijn).

Taggen en delen van het genoemde bericht mag natuurlijk altijd !

Enkele voorwaarden:
– Alleen de mensen die onder het bericht op mijn Facebookpagina reageren doen mee
– Uiteraard ben ik op zoek naar kinderen en huisdieren die echt gek op elkaar zijn en goed aan elkaar gewend zijn.
– alle huisdieren mogen aangemeld worden.
– de reportage en de bestanden worden gratis aangeboden, woon je verder dan 50 km van postcode 3245 dan vraag ik wel een bijdrage in de reiskosten.
– de foto’s van de reportage kunnen worden gebruikt op mijn website en social media.
– een like voor de pagina van Maljaars Fotografie op Facebook wordt gewaardeerd, zo blijf je tevens op de hoogte van al mijn acties en activiteiten.
– aankomend weekend kies ik 1 gezin uit, reageren kan tot zondag 9 oktober 1800.

Het bericht kan je hier vinden Facebookpagina Maljaars Fotografie

 

gratis fotoreportage