Workshop Day in the Life fotografie

Maljaars Fotografie geeft een unieke Workshop voor Day in the Life fotografie.

Ben jij ook geïnteresseerd in Day in the Life fotografie ?  Of misschien wil je wel graag de alledaagse momenten van je eigen gezin vastleggen ? Dan is deze workshop zeker geschikt voor jou.

Geen geposeerde settings, geen lifestyle maar pure documentaire dat is waar het bij Day in the Life fotografie om draait. In deze workshop krijg je heel veel informatie om te zorgen dat je goed voorbereid op pad kunt bij een Day in the Life reportage.

 

Voor wie is deze workshop onder andere geschikt ?

Fotografen die willen beginnen met Day in The Life reportages.

Fotografen die heel graag hun eigen gezinsleven willen vastleggen.

Fotografen die graag op een andere manier families willen vastleggen dan op de “traditionele” manier.

Iedereen die zich wil verdiepen in documentaire fotografie en hoe dit toe te passen op reportages die je fotografeert.

 

Bij deze workshop ga ik ervan uit dat je je camera voldoende kent en de basis van de fotografie geen enkel probleem voor je is.

 

 

Wat gaan we doen tijdens de workshop ?

Onderwerpen die aan bod komen tijdens de workshop:

  • Voor wie en waarom fotografeer je een Day in the Life reportage
  • Hoe bereid je je voor op een Day in the Life reportage
  • Alles (en dan ook echt alles) waar je rekening mee moet houden tijdens de reportage als je aan het fotograferen bent. Licht, compositie, verhaallijn en nog veel meer. Met vele voorbeeldfoto’s zullen de verschillende onderwerpen verduidelijkt worden.
  • Je workflow na de reportage, hoe selecteer je je beelden, van welke beelden maak je een slide-show, wat lever je aan je klant
  • Social Media en marketing

Alle informatie die ik geef krijg je in een hand-out mee naar huis zodat je daarna thuis alles nog eens rustig kunt nalezen.

Na de dagworkshop, die van 10.00 tot 15.00 duurt, ga je zelf een Day in The Life reportage maken. Na de Day in The Life ontvang ik graag je foto’s en slide-show van deze reportage en deze ga ik bekijken en beoordelen. Online gaan we daarna jouw reportage nabespreken (45-60 minuten).

De workshop wordt gehouden in groepsverband (kleine groepen zodat ik iedereen veel aandacht kan geven en er voldoende ruimte is voor het stellen van vragen).

Een privé- workshop is ook mogelijk.

 

Datums workshop Day in The Life fotografie :

 

De eerstvolgende data voor de groepsworkshop zijn:

Vrijdag 18 oktober (Breda)

De data voor een prive-workshop kan in overleg.

 

Wat zijn de kosten van de workshop Day in The Life fotografie

De kosten van de groepsworkshop (min 3, max 8 deelnemers) zijn 267,- euro ex btw

Dit is voor de dagworkshop (incl. lunch), de hand-out en de online beoordeling (1 op 1) nadat je je Day in The Life reportage naar mij toegestuurd hebt.

De kosten voor een privé  workshop zijn 375 euro ex btw, locatie Sommelsdijk. Dit is voor de dagworkshop (incl. lunch) en de online beoordeling nadat je je Day in The Life reportage naar mij toegestuurd hebt.

 

Hoe kan ik mij aanmelden voor deze workshop

Je kunt je opgeven door een mail te sturen naar: Maljaars Fotografie met daarin je persoonlijke gegevens en de datum waarop je wilt deelnemen. Mocht je een privé-workshop willen boeken dan kan de datum in overleg.

Na aanmelding ontvang je de factuur.

 

Na de workshop 

Na de workshop ga je dus zelf aan de slag om een Day in The Life reportage te maken die ik samen met jou ga nabespreken. Ook wordt je toegevoegd in de Facebook groep waarin alle cursisten die deze workshop hebben gevolgd zitten. Voor allerhande vragen kan je daar altijd terecht en natuurlijk kun je daar ook je foto’s laten zien uit reportages die je gemaakt hebt.

Mocht je na de workshop nogmaals een Day in The Life reportage willen laten beoordelen en online bespreken dan is dat mogelijk tegen een tarief van 75 euro per reportage.

 

 

“Sometimes you will never know the value of a moment until it becomes a memory.” – Dr. Suess

 

 

 

Sluit Menu