Zakelijke Fotografie
Unieke beeldbanken voor ondernemers

Ook altijd op zoek naar sprekende beelden bij je social media posts? Kunnen de foto’s op je website wel een opfrisbeurtje gebruiken maar heb je niet voldoende beelden? Ik help jou met een beeldbank zodat je altijd voldoende foto’s hebt en niet hoeft te zoeken naar die ene foto. Hoe heerlijk zou het zijn als je weet dat je gewoon voldoende beelden in je archief hebt zitten om jouw verhaal naar buiten te brengen. 

Ik fotografeer jouw bedrijf op een unieke manier, jouw bedrijf waar jij trots bent. Natuurlijk is het leuk om een prachtig plaatje te hebben van jouw handen aan het werk achter de computer, buiten in prachtig zonlicht, met een vers kopje cappuccino erbij uiteraard afgewerkt met een mooi hartje in het schuim. 

Maar wat vertelt dit over jouw bedrijf ? Zegt het iets over wat je doet en wat je wilt uitstralen als bedrijf ? 

Ik kom graag bij jouw bedrijf langs om echte beelden te maken van jouw bedrijf. Wat je doet en wie je bent, hoe ziet je bedrijf eruit achter de schermen. Mooie beelden van jouw bedrijf, maar wel van het ‘echte’ plaatje. Omdat jij trots bent op jouw bedrijf en graag wil laten zien wat jou nu zo uniek maakt. En natuurlijk maken we die foto dat je heerlijk van je kopje cappucino zit te genieten ook, want ik snap best dat je ook een mooie profielfoto nodig hebt. 

Spreekt dit je aan ? Dan hoop ik je binnenkort te ontmoeten ! 

 

Zichtbaar zijn als ondernemer

Iedere ondernemer weet hoe belangrijk het is om zichtbaar te zijn in dit digitale tijdperk. Klanten komen vaak via je website of social media kanalen bij jou terecht. Om mensen an jouw te binden is het belangrijk om te laten zien waar jouw bedrijf voor staat. Een kijkje achter de schermen, weten wie er in het team werken. Allemaal relevante informatie voor toekomstige klanten. Klanten waarderen het als ze zien hoe het er echt aan toe gaat in een bedrijf, unieke beelden van jouw onderneming. Klanten doen geen zaken met een bedrijf maar willen zaken doen met jou. Jij bent jouw bedrijf en dat mag gezien worden. 

Spreekt dit je aan ? En zou jij ook een authentieke beeldbank willen voor jouw onderneming ? Neem gerust contact met mij op via marjolijn@maljaars-fotografie.nl Dan kunnen we kennismaken en bespreken hoe een beeldbank voor jouw onderneming er uit kan zien. Onderaan deze pagina vind je kant-en-klare pakketten. Is dit niet wat je zoekt? Neem contact met mij op en dan kijken we samen wat voor maatwerk nodig is om jouw bedrijf goed in beeld te krijgen.

 
Beeldbank voor kinderopvangorganisatie Kibeo

Evenementen Fotografie

Een evenement, beurs, congres of seminar ? Ik fotografeer evenementen voor jullie bedrijf op een journalistieke wijze. Ik ben zo onopvallend mogelijk aanwezig om de processen / lezingen / workshops etc. zo min mogelijk te verstoren. Graag ontvang ik van jullie op voorhand een planning van de dag zodat ik zeker weet dat ik de belangrijke momenten niet mis. Na het evenement ontvangen jullie de bestanden zo snel mogelijk, mochten er beelden nodig zijn voor bv een artikel in de krant dan ontvang je die binnen 24 uur.

Als er behoefte is kunnen de foto’s ook online in een galerij gezet worden zodat de deelnemers / bezoekers van het evenement eventueel ook foto’s kunnen downloaden. 

Klanten waar ik mooie zakelijke opdrachten voor heb mogen doen :

 • FarmCamps
 • JL – Fotografie
 • Stichting Noonan Syndroom
 • Da Costa Hairstyling
 • SCOH, onderwijs en peuteropvang
 • De Regt Uitvaartverzorging 
 • Fit met de Wit

Mini Beeldbank

prima voor als je net begint
249 ex btw
 • 1,5 uur fotografie
 • 20 beelden

Beeldbank

genoeg beelden voor 6 maanden social media
495 ex btw
 • 3 uren fotografie
 • 52 beelden
 • intake gesprek
Populair

Beeldbank jaar abonnement

Genoeg beelden voor het hele jaar, nooit meer naar foto’s zoeken
75 Maandelijks ex btw
 • 3 x 2 uren fotografie
 • 120 beelden
 • intake gesprek