Zakelijke Fotografie
Unieke beeldbanken voor ondernemers

Heb jij een eigen onderneming ? En kan je website wel een opfrisbeurt gebruiken als het op beelden aankomt ? Ik fotografeer jouw bedrijf op een unieke manier, jouw bedrijf waar jij trots bent. Natuurlijk is het leuk om een prachtig plaatje te hebben van jouw handen aan het werk achter de computer, buiten in prachtig zonlicht, met een vers kopje cappuccino erbij uiteraard afgewerkt met een mooi hartje in het schuim. 

Maar wat vertelt dit over jouw bedrijf ? Zegt het iets over wat je doet en wat je wilt uitstralen als bedrijf ? 

Ik kom graag bij jouw bedrijf langs om echte beelden te maken van jouw bedrijf. Wat je doet en wie je bent, hoe ziet je bedrijf eruit achter de schermen. Mooie beelden van jouw bedrijf, maar wel van het ‘echte’ plaatje. 

Spreekt dit je aan ? Dan hoop ik je binnenkort te ontmoeten ! Zichtbaar zijn als ondernemer

Iedere ondernemer weet hoe belangrijk het is om zichtbaar te zijn in dit digitale tijdperk. Klanten komen vaak via je website of social media kanalen bij jou terecht. Hoe belangrijk is het om jouw klanten te laten zien waar jouw bedrijf voor staat. Een kijkje achter de schermen, weten wie er in het team werken. Allemaal relevante informatie voor toekomstige klanten. Klanten waarderen het als ze zien hoe het er echt aan toe gaat in een bedrijf, unieke beelden van jouw onderneming. Klanten doen geen zaken met een bedrijf maar willen zaken doen met jou. Jij bent jouw bedrijf en dat mag gezien worden. 

Spreekt dit je aan ? En zou jij ook een authentieke beeldbank willen voor jouw onderneming ? Neem gerust contact met mij op via marjolijn@maljaars-fotografie.nl Dan kunnen we kennismaken en bespreken hoe een beeldbank voor jouw onderneming er uit kan zien. 

 

Evenementen Fotografie

Een evenement, beurs, congres of seminar ? Ik fotografeer evenementen voor jullie bedrijf op een journalistieke wijze. Ik ben zo onopvallend mogelijk aanwezig om de processen / lezingen / workshops etc. zo min mogelijk te verstoren. Graag ontvang ik van jullie op voorhand een planning van de dag zodat ik zeker weet dat ik de belangrijke momenten niet mis. Na het evenement ontvangen jullie de bestanden zo snel mogelijk, mochten er beelden nodig zijn voor bv een artikel in de krant dan ontvang je die binnen 24 uur.

Als er behoefte is kunnen de foto’s ook online in een galerij gezet worden zodat de deelnemers / bezoekers van het evenement eventueel ook foto’s kunnen downloaden. 

Klanten waar ik mooie zakelijke opdrachten voor heb mogen doen :

 • Kibeo, kinderdagverblijven in Zuid-Holland, Zeeland en Brabant
 • Jump-XL, indoor trampoline hal in Rotterdam
 • De Broodbakkers, bakker in Rotterdam, Breda en Bergen op Zoom
 • Amity National School in Amstelveen
 • Maatschap Neurologie, van Weel Bethesda Ziekenhuis
 • Miki4all
 • JL – Fotografie
 • Stichting Noonan Syndroom
 • Da Costa Hairstyling
 • SCOH, onderwijs en peuteropvang
 • OKK, turnvereniging