Zakelijke fotografie voor ondernemers

Als ondernemer wil je liever niet gebruik maken van stockfoto’s maar van eigen beeldmateriaal. Je klanten wil je graag laten zien waarom ze juist voor jou moeten kiezen. Ik kan meedenken en de foto’s maken die je graag als ondernemer wilt laten zien op je website. 

Natuurlijk is het mooi om te laten zien wie jij bent, maar je wilt je klanten ook graag een kijkje geven achter de schermen. Dit kan door middel van een bedrijfsreportage. Een voorbeeld van zo’n bedrijfreportage vind je hier, de reportage voor De Broodbakkers . 

Bedrijfsfotografie voor bakker, zakelijke fotografie voor op de website door maljaars fotografie. Bakker haalt eierkoeken uit de oven

Fotoreportage voor je bedrijf

Een fotoreportage voor je bedrijf is meestal maatwerk. Als je interesse hebt in een reportage voor je bedrijf dan kan je mij via de mail bereiken en kan ik aan de hand van je wensen een passende offerte maken. 

Journalistieke bedrijfsreportages

Door mij mee te laten lopen in je bedrijf  hebben de klanten een echt beeld wat er binnen je bedrijf gebeurd. Een fotoreportage op zijn puurst door niet te poseren. Hierdoor zien en voelen de klanten jouw bedrijf. Natuurlijk is het altijd mogelijk om bijvoorbeeld voor profielfoto’s voor social media iets in scene te zetten. 

Kapper

Evenementenfotografie

Organiseer je een evenement, zoals bijvoorbeeld een seminar, workshop of open dag ? Wordt er een nieuwe vestiging van je bedrijf geopend ? Tijdens alle evenementen van je bedrijf kan je mij inhuren als fotograaf. Ik maak een mooi overzicht van wat er zich die dag afspeelde. De foto’s zijn naderhand goed te gebruiken in nieuwsbrieven, op je website en voor artikelen voor free publicity. Ook kunnen ze weer gebruikt worden om een evenement wat vergelijkbaar is en op een later tijdstip zal plaatsvinden te promoten. 

Evenementenfotografie tijdens een congresdag door maljaars fotografie
Sluit Menu