Over mij | marjolijn maljaars

Marjolijn

Wie ben ik ? Ik ben Marjolijn Maljaars, getrouwd met Eelco en moeder van 5 prachtige kinderen. Wij wonen in Sommelsdijk op Goeree-Overflakkee. In ons huis wonen ook nog wat pluizige beesten, een golden retriever, een berner sennen en vier katten. Ik werk als fotograaf en ben gek op social media en marketing. Ik ben nuchter, positief en een tikkeltje introvert. 

Vrije tijd

Ik ben gek op mijn kinderen, mijn man, koffie en heerlijk uitslapen (al gebeurt dat zelden). In mijn vrije tijd wandel ik lekker met de hond en ga ik graag op stap met mijn kinderen en man. Winkelen doe ik het liefste van achter mijn computer. Als het even kan gaan we er heerlijk op uit om nieuwe bestemmingen te ontdekken. Afgelopen jaar zijn we in IJsland geweest met onze jongste twee pubers en onze jongste dochter. Als je verliefd kan worden op een land dan ben ik dat zeker geworden op IJsland. Inmiddels al een paar keer geweest en in zomer 2024 mogen we weer. 

Ongeposeerd

Ik fotografeer op een journalistieke wijze, de momenten fotograferen zoals ze zijn en voorbijkomen zonder gestylde en geposeerde houdingen. Jullie lieve, grappige, mooie, eerlijke en heerlijke momenten vangen met mijn camera daar word ik het meest blij van. 

Mijn eigen gezin leg ik ook op deze manier vast. Eerder fotografeerde ik een 365 dagen project. Iedere dag een foto van iets wat dicht om mij heen gebeurde. Prachtige fotoalbums en herinneringen heeft dat opgeleverd. Hier zie je een voorbeeld van mijn project in 2019. 365 dagen project | februari 2019 

Ook boek ik ieder jaar een collegafotograaf om een day in the life reportage te laten maken van mijn gezin zodat ik zeker weet dat er ook foto’s zijn waar ik zelf op sta.

Wil je meer weten over mij of denk je dat ik iets voor je kan betekenen aarzel dan niet om contact met mij op te nemen.