DAY IN THE LIFE FOTOGRAFIE
documentaire fotoreportage van je gezin

Wat is een Day in the life reportage ?

Een day in the life reportage is een journalistieke fotoreportage van jullie gezin gedurende een aantal uren (ik heb diverse paketten). Ik leg alles vast wat er gebeurd, jullie hoeven dus niet te poseren maar kunnen doen wat jullie altijd doen. Jullie gezin zoals het nu is vastgelegd op beeld, een hele waardevolle herinnering voor later. Lieve, leuke, grappige, verdrietige, eerlijke en heerlijke momenten leg ik voor jullie vast. 

 Waarom zou ik voor een Day in the life reportage kiezen ?

Tijdens de reportage hoeft niemand te poseren en iedereen mag zichzelf zijn. Ideaal voor de kinderen (en eigenlijk ook voor de meeste vaders en moeders). Hoe mooi is het om een fotoalbum te hebben van hoe het er nu in jullie gezin er aan toe gaat. Het stoeien met mama, het voorlezen met papa, samen koekjes bakken en alle dagelijkse dingen die nu zo vanzelfsprekend lijken.

Het lijkt ons zeker leuk maar ons gezin is te saai voor een day in the life reportage

Deze opmerking krijg ik van veel klanten te horen die twijfelen of een day in the life reportage iets voor hun is. Ik kan jullie garanderen dat jullie gezin niet saai is en dat er genoeg gebeurd om er een prachtige reportage van te maken. Juist de kleine dingen die je zelf misschien niet eens opvallen fotografeer ik zodat je later altijd terug kan kijken op die bijzonder gewone momenten. 

Heel fijn contact gehad met Marjolijn. Ze is (net als haar werk) geweldig. Erg rustig en onopvallend is ze aanwezig, met oog voor ieder detail. Dit zie je terug in haar werk. In iedere foto zit wel iets bijzonders. Iedere keer als je de foto's weer bekijkt zie je andere dingen. Vooral emoties worden goed weergegeven. Ieder gevoel (een lach/een traan) wordt door Marjolijn gevangen in een foto en dat allemaal ongedwongen zonder te poseren. Ze voelt stemmingen goed aan en ze vangt deze momenten met haar camera. Tranen schieten nog steeds in de ogen als we naar het filmpje met foto's kijken. De foto's geven echt weer wat we dagelijks tegenkomen. Een echte aanrader zo'n day in the life, momenten om nooit meer te vergeten. Bedankt Marjolijn dat jij ze voor ons wilde vastleggen zodat we dit nooit meer vergeten. -Jacoline-
Jacoline
mama van twee

Met welke dingen moeten wij rekening houden als jij bij ons fotografeert ?

Hierop is eigenlijk maar 1 juist antwoord: met helemaal niets. Natuurlijk ben ik aanwezig maar veel klanten zijn mijn aanwezigheid zo gewend en vinden het absoluut niet storend dat ik aan het fotograferen ben. Af en toe een kopje thee stel ik wel op prijs. 

Wat doen we met alle foto’s uit de reportage ?

Bij iedere reportage krijgen jullie van mij een album. Het is belangrijk dat jullie iets tastbaars in de kast hebben wat je makkelijk kan pakken om doorheen te kunnen bladeren. En natuurlijk kunnen jullie de foto’s uit een day in the life reportage ook gewoon op allerlei wandprodukten laten afdrukken. Ik geef jullie daar graag advies over. 

Vorige slide
Volgende slide
beeld uit day in the life reportage, groot gezin waarbij zusjes elkaar helpen met aankleden
Marjolijn heeft de meest waardevolle foto's voor ons gemaakt van onze lieve dochter. Ook is zij bij de bevalling geweest van onze zoon en heeft de mooiste foto's gemaakt die je maar kan bedenken. De newbornshoot was net zo prachtig! Daarnaast is Marjolijn een lief en rustig persoon. Zeker een aanrader!
Iris
mama van drie

Wat kost een day in the life reportage?

De tarieven voor een day in the life reportage vind je hieronder. Ik hoor graag van je als je een reportage wilt boeken. Boeken kan eenvoudig door op de knop Wil je boeken te klikken. Dan kom je vanzelf in mijn mailbox terecht en kijken we of de datum die je in gedachten had nog beschikbaar is in mijn agenda. 

Mini Reportage

333 euro
 • 2 uur fotografie
 • 50 beelden in HR
 • mini-album twv 39,95
 • incl. reiskosten tot 30 km vanaf 3245

halve dag

555 euro
 • 4 uren fotografie
 • min. 100 beelden in HR
 • slide-show
 • album twv 123,00
 • incl. reiskosten tot 99 km vanaf 3245

hele dag

1111 euro
 • 10 uren fotografie
 • min. 250 beelden in HR
 • slide-show
 • album twv 195
 • incl. reiskosten
ongeposeerde fotoshoot bij gezinnen
Een paar weken geleden is Marjolijn bij ons geweest voor een Day in a life reportage van ons gezin. De kinderen vonden het van te voren behoorlijk spannend, maar dat viel op de dag zelf helemaal weg. De dag was ontspannen, gezellig en het was al leuk om mee te maken hoe een dag met normale dingen, doordat ze vastgelegd werden, ineens bijzonder worden. Marjolijn heeft een persoonlijke benadering en is rustig, waardoor de kinderen al snel zichzelf waren. Lana vroeg van de week nog wanneer Marjolijn weer eens langskwam 😉 Wat zijn we blij met het resultaat. Foto' s waar we eens allemaal opstaan. Niet geposeerd, maar precies zoals we zijn en het is. Ontzettend waardevol voor nu en later. Voor iedereen een echte aanrader! Wij zijn fan van Marjolijn en haar werk!
Irma
Mama van drie

Nog steeds niet overtuigd of een day in the life reportage iets voor jullie is? In deze blog geef ik antwoord op de 10 meest gestelde vragen over day in the life fotografie.