DAY IN THE LIFE FOTOGRAFIE
documentaire fotoreportage van je gezin

Wat is een Day in the life reportage ?

Een day in the life reportage is een journalistieke fotoreportage van jullie gezin gedurende een aantal uren (ik heb pakketten waarbij ik 2 uur, 4 uren of 8 uren fotografeer). Ik leg alles vast wat er gebeurd, jullie hoeven dus niet te poseren maar kunnen doen wat jullie altijd doen. Jullie gezin zoals het nu is vastgelegd op beeld, een hele waardevolle herinnering voor later. Lieve, leuke, grappige, verdrietige, eerlijke en heerlijke momenten leg ik voor jullie vast. 

 Waarom zou ik voor een Day in the life reportage kiezen ?

Tijdens de reportage hoeft niemand te poseren en iedereen mag zichzelf zijn. Ideaal voor de kinderen (en eigenlijk ook voor de meeste vaders en moeders). Hoe mooi is het om een album te hebben van hoe het vroeger in jullie gezin er aan toe ging. Het stoeien met papa, het voorlezen met mama, samen koekjes bakken en alle dingen die nu zo vanzelfsprekend lijken.

Het lijkt ons zeker leuk maar ons gezin is te saai voor een day in the life reportage

Deze opmerking krijg ik van veel klanten te horen die twijfelen of een day in the life reportage iets voor hun is. Ik kan jullie garanderen dat jullie gezin niet saai is en dat er genoeg gebeurd om een prachtige reportage van te maken. Juist de kleine dingen die je zelf misschien niet eens opvallen fotografeer ik zodat je later altijd terug kan kijken op die bijzonder gewone momenten. 

Met welke dingen moeten wij rekening houden als jij bij ons fotografeert ?

Hierop is eigenlijk maar 1 juist antwoord: met helemaal niets. Natuurlijk ben ik aanwezig maar veel klanten zijn mijn aanwezigheid zo gewend en vinden het absoluut niet storend dat ik aan het fotograferen ben. Af en toe een kopje thee stel ik wel op prijs. 

Wat gaan we doen met alle foto’s uit de reportage ?

Bij iedere reportage krijgen jullie van mij een album. Het is belangrijk dat jullie iets tastbaars in de kast hebben wat je makkelijk kan pakken om doorheen te kunnen bladeren. En natuurlijk kunnen jullie de foto’s uit een day in the life reportage ook gewoon op allerlei wandprodukten laten afdrukken. Ik geef jullie daar graag advies over. 

Previous slide
Next slide

Mini Reportage

333 euro
 • 2 uur fotografie
 • 35 beelden in HR
 • mini-album twv 32,50
 • incl. reiskosten tot 30 km vanaf 3245

halve dag

555 euro
 • 4 uren fotografie
 • 75 beelden in HR
 • album twv 107,50
 • incl. reiskosten tot 99 km vanaf 3245

hele dag

1111 euro
 • 10-12 uren fotografie
 • 175 beelden in HR
 • album twv 195
 • incl. reiskosten