Je bekijkt nu Mini fotosessie natuurspeeltuin

Mini fotosessie natuurspeeltuin

Mini fotosessie in de natuurspeeltuin 

LET OP: Door de weersomstandigheden datum gewijzigd naar 29 mei !
 
Op 29 mei 2021 houd ik mini fotosessies in de natuurspeeltuin op Goeree-Overflakkee. De natuurspeeltuin is geopend in 2018. Natuurspeeltuin Atlantia is inmiddels al een stuk begroeider dan bij de opening. In de natuurspeeltuin kunnen kinderen zich vermaken met wat voorhanden is en zich lekker uitleven op de klauterattributen. Hier lees je wat meer informatie over waarom een mini fotosessie zo leuk is om te doen. 
Marjolijn Maljaars aan het werk tijdens een day in the life reportage, documentaire fotografie van een gezin foto gemaakt door Joshua d/Hondt

Laagdrempelig

Een mini fotosessie is een hele laagdrempelige manier om kennis te maken met mij en mijn manier van fotograferen. Dus twijfel je of documentaire fotografie wel bij jullie past ? Nu is het de tijd om het te proberen. De mini fotosessie duren maximaal 25 minuten, een prima manier om te kijken of documentaire fotografie ook bij jullie past. 

Niet poseren 

Tijdens de mini fotosessie mogen je kinderen gewoon heerlijk ravotten in de speeltuin. Zij mogen doen waar ze het allerbeste in zijn, gewoon lekker kind zijn. Springen, klimmen, klauteren, zelfs vies worden is geen enkel probleem. Aanrader is om je kind gewoon de kleren aan te doen waar hij/zij zich het fijnste in voelt, heerlijk in kan bewegen en het geen probleem is dat ze misschien niet helemaal schoon blijven. 
kind speelt in natuurspeeltuin tijdens mini fotosessie
portret van een kind buiten in de natuur, mini fotosessie goeree overflakkee

Unieke beelden 

Na de reportage bewerk ik de tofste beelden uit jullie serie. Je weet zeker dat je daarna unieke beelden hebt voor aan de muur. En ja misschien wel heel anders dan je “gewend” bent. Maar hoe mooi is het om beelden van je kind te hebben waarop precies staan hoe ze zijn !  

Komen jullie ook avonturen sparen in de natuurspeeltuin op 29 mei ? 

Heb je nog andere vragen over de mini fotosessie ? 

Neem gerust contact met mij op via mijn mail  , ik beantwoord je vragen graag en hoop je natuurlijk te zien op 29 mei. 
Marjolijn Maljaars, bruidsfotografie, afscheidsfotografie en day in the life fotografie