Je bekijkt nu Trouwen in een boomgaard

Trouwen in een boomgaard

Trouwen in een boomgaard

Niet iedere bruiloft is hetzelfde en dat is juist wat bruiloften zo leuk maakt. Bij deze toffe bruiloft van Peter en Vera was ik mee als second shooter voor Gaby van Ermstrang Fotografie  

Supermooi om met twee fotografen een bruiloft te kunnen fotograferen. Gaby begon ’s ochtends bij het aankleden van Vera en ik ben naar Peter toegereden die zich bij zijn ouders aan het aankleden was. Met twee fotografen weet je zeker dat je later het hele verhaal hebt. Superleuk dat ook dit bruidspaar al kinderen heeft, ik fotografeer graag koppels die al kinderen hebben. Meestal zorgen de kinderen voor onverwachte en leuke situaties.

Het was een prachtige dag, de kindjes van Vera en Peter waren helaas alleen een beetje ziekjes. Maar trouwen kan je niet afzeggen dus met een paracetamolletje kon het feest gewoon beginnen. Voor de ceremonie eerst een fotoshoot op de kinderboerderij. Vera is dol op geitjes dus die mochten ook op haar trouwdag niet ontbreken.

De ceremonie werd gehouden in een boomgaard. Intiem en lekker in de buitenlucht. Dat dit lukt in Nederland is natuurlijk nooit een garantie maar Peter en Vera troffen het gewoon. Na een hele fijne ceremonie was het feestje gewoon op het terrein van de boomgaard. Ideaal voor alle gasten. Heerlijk gegeten en Vera en Peter hebben een prachtige dag gehad.

Gaby bedankt dat ik weer met je meemocht als second shooter, altijd weer een feestje !

Hieronder een kleine impressie van de foto’s die ik deze dag maakte van de bruiloft in de boomgaard van Peter en Vera.