Je bekijkt nu Awards, Wedstrijden en meer

Awards, Wedstrijden en meer

Fotografiewedstrijden en awards het blijft toch altijd een ding. Doe je mee en win je niks dan ben je stiekem toch teleurgesteld. Win je wel wat dan twijfel ik altijd weer of ik het moet delen, is dat dan niet opschepperig? De zin ik ben de awardwinnende fotograaf vind ik toch altijd lastig. Maar ik ben wel trots op wat ik maak en als dat dan beloond wordt met een award dan ga ik dat in ieder geval hier delen. En langzaam ga ik leren dat ik dat best mag delen. 

Onderstaande foto’s hebben allemaal wel eens een award gewonnen. Sommige foto’s hebben in verschillende wedstrijden een award gewonnen. Momenteel, in 2024, doe ik mee aan de volgende wedstrijden voor documentaire familie fotografie:

This is reportage Family

Fearless Family Photographers

Family Photojournalism Contests

 

Awards gewonnen door Maljaars Fotografie